Hírek

Elérhetőségek

Polgármester- Mácsi Istvánné

                                kép

Tisztelt látogatók!

Trizs Községünk Önkormányzata nevében tisztelettel és szeretettel köszöntök minden kedves érdeklődőt településünk honlapján.

Honlapunk kialakításának célja, hogy a táj szépségein túl átfogó képet nyújtsunk a település eredetéről, elődeink életéről, földrajzi adottságainkról, értékeinkről és hagyományainkról.

Részletes tájékoztatással igyekszünk bemutatni a Képviselő-testület tevékenységét, a település intézményeinek, civil szervezeteinek működését és a szolgáltatások elérhetőségét.  Remélem, hogy honlapunk – a személyes tájékoztatáson túl – megkönnyíti lakosaink számára a helyi közügyekben való tájékozódást, a feltöltött dokumentumok segítségével ügyeik gyorsabb és egyszerűbb intézését.

A folyamatosan megjelenő hírek segítségével a mindennapjainkról szeretnénk szólni, valamint azokról a feladatokról, amelyeknek megvalósítása által a falu előrelépését, jövőjét kívánjuk biztosítani annak érdekében, hogy mindnyájan azt érezzük, jó itt élni.

Településünk életének bemutatásával valamennyi innen elszármazott, szülőfaluja iránt érdeklődő egykori lakosunkban szeretnénk kedves emlékeket idézni.

Őszintén bízom abban, hogy honlapunk segítségével sikerül azok számára is bemutatni Trizs, akik sohasem hallottak erről a szép kis borsodi faluról.

Köszönöm megtisztelő érdeklődésüket és szeretettel várjuk településünkön!

Tisztelettel:
Mácsi Istvánné
polgármester